Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.01.14. 14:38
Csaba. figyelemmel kísérem Tulok oldalát én is. ;)

2018.01.14. 10:40
Tulok mester: Magyar munka(halál)tábor vs."rezervátum" és az EU vérfertőzési programja... :@ http://hungarianr.
..admore=461
B)

2017.05.10. 15:39
El fogom olvasni. Mihelyt időm engedi, szeretem az írásait. Úgy látszik neki is van mit tennie, hogy csak most írt egy újabbat. ;)

2017.05.08. 21:10
Jó estét! ;) Hosszú szünet után, Tulok oldalán újabb cikk jelent meg! http://hungarianr.
..admore=453

2017.04.21. 08:22
Neked is Kincses ;)

2017.04.20. 22:26
üdv a jó társaságnak! :)

2017.04.20. 21:13
Szép estét, holnap megyek haza. Május 2-ig :D

2017.04.20. 08:00
Jó napot!

2017.04.19. 07:19
Jó reggelt! :)

2017.04.18. 11:05
Jó reggelt mindenkinek :)

Üdvözlet

Üdvözöllek az oldalamon. Köszönöm, hogy felkerestél. - Azért születtél, hogy adj, és nem azért, hogy megadd magad! - Egymást emelve mindenki tegye Östen adta dolgát, s nem lesz baj! - Ha egyetlen erényed van csak, és ez az EMBERSÉG, minden erényt hordozol. Lica

Baranyai-terv: reális esély a kormányváltásra

BelföldEgy jó terv ideológiai alapon történő kisiklatása. Kikből áll a háttérkormány ?

A fehér ember cserével végleg kiáll?

Gondolatokremélem nem lesz csere, .......
Úgy tűnik a fehér, európai ember piros lapot kapott. Ki kell szállnunk a Világtörténelem nevű játékból. El kell tűnnünk, mint szegény dodó madárnak vagy a tasmán tigrisnek. Egyes, magukat globális sakkjátékosnak képzelő alakok úgy döntöttek, hogy levesznek minket a tábláról. Minket, a fehér, keresztény, európai embereket. Hogy ez hülyeség?

A vörös uralom áldozatai Magyarországon

BelföldOszkár politikai megbízott is. Braun Mór és Gábor Károly vésztörvényszéket alakítottak s hét embert meghallgatás nélkül halálra ítéltek. Ezek között voltak: Spang József, Szenohradszky Pál és Kutyifa János kiskőrösi lakosok. Spang Józsefet, ki az ellenforradalom alatt városparancsnok volt, Mikula György egyik vöröskatonája akasztotta fel oly módon egy fára, hogy felülről ráugrott és mintegy lovagló helyzetben ráült a vonagló áldozat nyakára. Előbb őt teljesen összeverték és cigarettát dugtak a szájába. Az áldozat ütőeréét Petzkay felesége, Telek ilona Márta orvosnő fogta s midőn érezte hogy még él, kijelentette hogy még egy ideig hagyni kell a fán.

Padányi Viktor - Dentumagyaria

KultúraMúltunk jelentős részét feldolgozó mű.
Link

A NETANJAHU-ORBÁN - PAKTUM

Belföld. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.
Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék.

Dienes István - Útban a tudatműködés fizikája felé

GondolatokDienes István fizikus a kvantumfizika és a tudat kutatás területének kiemelkedő szakembere. Hétköznapi megfogalmazásban az ember gondolkodásmódjának kutatásával foglalkozik.

Számunkra ennek a kutatási területnek kiemelkedő a fontossága, mert még Albert Einstein is így fogalmazott: "Az emberiség mindaddig nem fogja tudni megoldani problémáit, amíg rá nem jön hogyan is gondolkodunk."

Az előadásban megismerhetjük azokat az eredményeket, ahol ma a tudósok tartanak fizika és a tudat kutatás területén. Tudományos eredményeik bekerülése a köztudatba teljesen át fogja formálni az embernek Önmagáról és környezetéről alkotott képét. A hétköznapi ember tudásában történő megjelenése után, pedig Új Embert, Új Emberiséget fog teremteni.

Az előadás tudományos igényessége mellett, mindenki számára közérthetően próbálja bemutatni az elért eredményeket.

Az előadó saját szavaival fogalmazva: "Ennek folyományaként ma lehetőségünk nyílik a valóságot érzékelő tudat, illetve a tudatos elme működésének szabatos megfogalmazására és értelmezésére. Ezen túlmenően lehetőséget ad egy, a Világegyetemet átható új energiaforma meghatározására, melyet az önmagáról tudatos, élő lélek energiájának is nevezhetünk, és a csillagászatban felfedezett sötét anyaggal állíthatjuk párhuzamba."

Ami a deviza könyviteli megjelenését illeti, az nem túl bonyolult.

TanácsadásSzóval, ne gondoljuk, hogy itt a banki nyerészkedés volt a fő hajtóerő. Egy központilag irányított elszegényítésnek vagyunk alanyai.
Ezért vállalata Orbán VIktor miniszterelnök az EBRD-vel kötött egyetértési megállapodásban, hogy nem raknak több terhet a bankokra, ill fokozatosa leveszik azt - és a lakosságon hagyják ezt az irányított elszegényítést.

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestv

GondolatokA muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is.

Eckhart Tolle, Deepak Chopra - Ki kérdezi, hogy ki vagyok én?

Egy igazán felemelő de egyben nagyon mély beszélgetés.
Link

Esettanulmány Sorosról

GondolatokEgyszer minden véget ér...
De még mindig nem értik, milyen következményekkel jár Lendvai Ildikónak, a Magyar Szocialista Párt egykori elnökének kinyilatkoztatása: „Az ellenzék Soros oldalán áll.” Nem értik, hogy az a politikus, aki sorosistává válik, megpecsételi a sorsát.

Soros-ellenes programját is megtagadja a Jobbik

BelföldEzen sem csodálkozom,már: A párt 2014-es választási programjában még az szerepelt, hogy orosz mintára ügynökszervezetté nyilvánítanák a spekulánshoz köthető „civil” társaságokat. Ehhez képest Vona Gáborék a Soros-egyetemnek is nevezett CEU előjogainak védelmében is aláírták a balliberális pártok alkotmánybírósági beadványát.
Generálási idő: 0.33 másodperc
19,869 egyedi látogató